BUJI Online Boekhouden voor de Accountant

BUJI.NL Online Boekhouden biedt u de mogelijkheid om op een flexibele manier samen te werken met uw klanten. Of uw klant nu zelfstandig de boekhouding verzorgt of deze deels of geheel door het accountantskantoor uit laat voeren. BUJI.NL Online Boekhouden zorgt voor complete en volwaardige oplossing om optimaal met de klant te kunnen samenwerken.

 

De kosten van BUJI.NL Online Boekhouden worden bepaald aan de hand van de keuzes welke de klant maakt, onderstaande prijslijst geeft enkele mogelijkheden.

 

De klant is afnemer van het abonnement.

 

Zit uw optimale samenwerking er niet bij, wilt u als kantoor onder eigen label werken, alles is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met BUJI.NL Online boekhouden, telefoonnummer (058) 26 555 46 of mail naarxsalesi@ibuji.nl en bespreek de mogelijkheden.

 

Gebruik van het online platform van BUJI.NL Online Boekhouden is voor het accountantskantoor gratis en er zitten tevens een aantal features in het pakket verwerkt welke voor de procesbeheersing binnen de organisatie efficient zullen zijn.

 

Meekijk abonnement

Het meekijk abonnement biedt u de mogelijkheid om de klant mee te laten kijken in de boekhouding welke door uw kantoor wordt verzorgd. Als u periodiek de administratie van de klant op orde heeft, zorgt het systeem voor de juiste Management Informatie.

De klant betaalt slechts € 7,50 per maand voor deze optie.

 

Periodieke controle administratie

Door de administratie van uw klanten op periodieke basis te controleren, kunt u de klant voorzien van goede Management Informatie.

 

Vanuit deze Management Informatie kunnen er adviserende gesprekken plaats vinden.

 

 

 

 

Online voordeel!

 

BUJI

Snel, Safe en Simpel. Met drie basisknoppen voert u zelf uw boekhouding. Waar u maar wilt, wanneer u maar wilt.

 

Lees meer 

 

Gratis proef-abonnement

 

Wilt u BUJI.NL Online Boekhouden gratis 1 maand uitproberen? Bij het aangaan van een contract zijn de 1e drie maanden gratis...