Systeemeisen

Om met BUJI.NL Online boekhouden te kunnen werken worden er geen specifieke eisen gesteld aan de computer waarmee u op het online platform in wilt loggen. Zowel Microsoft Windows PC's als Apple  kunnen gebruik maken van het pakket.

Microsoft Windows

BUJI.NL Online Boekhouden ondersteunt alle Microsoft besturings programma's

Of u nu werkt met een Windows XP, Vista of met Windows 7. Doordat u in kunt loggen op het pakket via het internet is het platform onafhankelijk

Ubuntu

BUJI Online Boekhouden ondersteunt ook het open scource Ubuntu besturings programma. Doordat u in kunt loggen op het pakket via het internet is het platform onafhankelijk.

Ook voor Mac gebruikers

BUJI.NL Online Boekhouden is ook geschikt voor de Apple MacIntosch computers. Doordat u in kunt loggen op het pakket via het internet is het platform onafhankelijk.

Online voordeel!

BUJI

Snel, Safe en Simpel. Met drie basisknoppen voert u zelf uw boekhouding. Waar u maar wilt, wanneer u maar wilt.

Lees meer

Gratis proef-abonnement

Wilt u BUJI.NL Online Boekhouden gratis 1 maand uitproberen? Bij het aangaan van een contract zijn de 1e drie maanden gratis...